Til toppen

SKRUKABELSKO 6-25MM

SKA 625

Produktnummer: 2014090
Produsent:
Prisenhet: STK
Minste salgsforpakking: STK = 1 STK
Lagerbeholdning:

inkl. mva.


Mekanisk skru-skjøtekabelsko til bruk i anlegg opp til 1kV. Fordelen med skruhylsene er at de spenner over flere tverrsnitt, samt at de kan benyttes for både Cu og Al. Skruhylsene vi tilbyr er utstyrt med bolter i messing som "knekker" ved riktig moment. Skruhylsene er testet og godkjent etter bl.a. VDE og IEC.
Al-leder skal alltid børstes og settes inn med fett etter at isolasjonen er fjernet. Gjør det til en vane!! Husk å bruke endehylser/ niter ved tilkobling av fleksibel Cu-leder !
Hylsen er i fortinnet aluminium og kan benyttes på både Al og Cu kabel. For å unngå vridning/ belastning på kabelen ved tiltrekking av boltene anbefaler vi at det benyttes et eget holdeverktøy ved tiltrekking av boltene.
Spesifikasjoner
Overflatebeskyttelse Fortinnet
Med avbrytbart hode Ja
Materiale leder Aluminium/kobber

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 plikter Etman å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Ønsker du mer informasjon om hva du kan gjøre selv, se ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap)