Til toppen

TERMOSTAT FOR DIN-MONTASJE

M/GULVFØLER ETV-1991

Produktnummer: 5491303
Produsent: MICRO MATIC
Prisenhet: STK
Minste salgsforpakking: STK = 1 STK
Lagerbeholdning:

inkl. mva.


TERMOSTAT ETV-1991 0-40 GULVF
Teknisk beskrivelse:
ETV er en elektronisk termostat til AV/PÅ regulering av varmekabel og andre varmeelementer. Termostaten kan direkte styre inntil 3,6kW. Ønskes større effekter, må termostaten styre en kontaktor. Reléet trekker så snart følerens temperatur faller under innstilt verdi på termostaten. En lysdiode i front indikerer at reléet er trukket. Termostaten kan monteres på DIN-skinne i apparatskap. Termostaten leveres som standard, med temperaturføler for montering i gulv, med 2,5 meter kabel som kan forlenges, eller med romføler. Man behøver ikke å ta hensyn til polaritet på føleren. Motstanden i følerledningen bør ikke overstige 25 ohm. Dette vil i praksis si ca. 300 meter ved bruk av kabel med tverrsnitt på 0,5 mm². Følerkabelen bør holdes atskilt fra andre sterkstrømskabler. Det er ikke galvanisk skille mellom følertilkopling og spenningstilførselen, slik at følerkabelen må betraktes som sterkstrømskabel. Driftsspenning 230Vac Kan leveres i 24Vac Egetforbruk 3VA Utgang Slutterelé Belastning 16A Måleområde 0 - 40°C Sparetemperatur Fast 5°C Differanse/hysterese 0,4°C Omgivelsestemperatur 10 til +50°C Kabellengde/tverrsnitt 300m ved 0,5 mm² Kapsling IP 20

Spesifikasjoner
Modell / utførelse Digital
Antall kanaler 1
Ukesprogram Nei
Kontaktutførelse Åpner
Merkefrekvens 50 - 60Hertz
Bredde i antall modulmellomrom 2
24 timers program Nei
Ferieprogram Nei
Automatisk sommer-/vintertid omkobling Nei
Merkespenningsområde 207 - 253Volt
Antall grunnprogram standard 2
Driftsvelger Ja
Inngang for tidsprogram Nei
Innstillingsområde senking 5 - 5Grad Celsius
Innstillingsområde frostbeskyttelse 5 - 5Grad Celsius
Innstillingsområde komfort 0 - 40Grad Celsius
Korteste temperaturfase 1Minutt
Tekstveiledning i displayet Nei
Beskyttelsesklasse IP IP20
Monteringsdybde 58Millimeter
Standby strømforbruk (solstandby) 3Watt
Sensortype Gulvføler

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 plikter Etman å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Ønsker du mer informasjon om hva du kan gjøre selv, se ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap)