Til toppen

WIDE SPENNINGSTESTER

ELMA VOLTTEST BERÏRINGSFRI

Produktnummer: 8022426
Produsent: Elma Instruments
Prisenhet: STK
Minste salgsforpakking: STK = 1 STK
Lagerbeholdning:

inkl. mva.


Volt Stick Wide er en meget følsom berøringsfri polsøker med ekstra stort måleområde fra 12 til 1000V AC.
Volt Stick Wide er alltid på og klar til bruk og har for ekstra sikkerhet innebygd en ekte selvtest- og batteritest funksjon.
Samtidig har vi valgt å utstyre Volt Stick Wide med en meget kraftig rød LED og en høy og tydelig lydindikering når det detekteres spenning.
Enklere og mer sikkert kan det ikke gjøres. Den innebygde kraftige LED lommelykten, lyser rett frem og gjør det derfor enkelt å se hvor man måler.
Volt Stick Wide er har 2 følsomheter, som man enkelt kan skifter imellom. Dermed kan man detektere spenning fra 1000V og helt ned til ca. 12V AC.
Målespissen er smart utformet, slik den passer inn i alle typer stikkontakter, og det slanke design gjør Volt Stick Wide ideell å ha med i brystlommen.
Volt Stick Wide leveres inkl. batterier og Dansk/Norsk brukerveiledning, UL godkjent og CE-merket ihht. IEC 61010-1 KAT IV 600V.
Spesifikasjoner
Strømforsyning Batteri
Kontinuitetstest Nei
Lengde 152Millimeter
Klingebredde 4Millimeter
Spenningsindikering LED
Intern grunnbelastning Nei
Enpolet faseindikasjon Nei
Berøringsfri spenningsindikasjon Ja
Momentanverdilagring Nei
Bakgrunnsbelyst LCD Nei
Testprobe-beskyttelse Nei
Målepunktbelysning Ja
Spenningsmåleområde 12 - 1000Volt
Indikering av dreieretning Nei
Sjaltbar last Nei
Målekretskategori Uten
Testtype 1-polet
Kan benyttes I fuktige omgivelser Nei

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 plikter Etman å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Ønsker du mer informasjon om hva du kan gjøre selv, se ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap)