Til toppen

 

Har du akkurat pusset opp, eller går du kanskje med planer om å sette i gang? Ta deg da tid til å tenke over hvordan det står til med El-materiellet i hjemmet ditt.


Ved å bytte ut de gamle bryterne og stikkontaktene vil helehetsinntrykket bli et helt annet. Det vil i tillegg heve standaren og verdien på hjemmet ditt. Og det trenger ikke å ta så lang tid, eller bli så kostbart som man kanskje skulle tro.


DesignX er en komplett serie EL-materiell i lekkert design som leveres i gjennomfarget hvitt eller sort. Med sitt minimalistiske, men myke uttrykk passer DesignX like godt inn i et rustikt interiør, såvel som et skandinavisk eller minimalistisk interiør. Uansett hvilken stil den vil bli implementert i, vil DesignX heve uttrykket og gjøre hjemmet stilfullt og komplett.


DesignX er fleksibelt og monteringsvennlig, en elektriker vil kunne bytte ut ditt gamle materiell på 1-2-3.

 

DesignX - Sort

DesignX er en serie produkter med lekkert design. Men også funksjonelt og installatørvennlig, med løsninger som gjør at materiellet kan brukes overalt ...

DesignX - Hvit

Når hvitt skal være hvitt, og i tillegg forbli hvitt, velg DesignX. Dette materiellet er gjennomfarget hvitt, og produsert i et materiale som ikke gul ...

Designer Gunnar Fjellestad

Gunnar Fjellestad, kjent fra TV programmet Tid for hjem, har sammen med Etman designet og utviklet DesignX.

Eventyrlig samarbeid

Etman er stolt hovedleverandør av El-materiell til TV-serien Eventyrlig oppussing