Til toppen

RELICON GELSKJØT 3X2,5MM - 5X6MMProduktnummer: 1170922
Produsent: HellermannTyton
Prisenhet: STK
Minste salgsforpakking: STK = 1 STK
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Kjøp
Legg til favoritter


Reliseal gel kabelskjøt er egnet for kabeltilkoblinger i henhold ekstreme forhold, utendørs og i bakken. De er en universell rett skjøt med en beskyttelsesklasse IP68, 10 meter, og består av et solid, støtsikkert polypropylen skall (PP) fylt med RELICON gel. Gel`en er UV-, aldrings- og værbestandig og har ubegrenset holdbarhet. De kan brukes for skjøting av polymere kabler og ledninger av PVC, XLPE, PE, EPR, etc. Skallet er en del, kan åpnes igjen og er flammehemmende (UL94 V0). Reliseal er sertifisert i henhold til DIN EN 60529/DIN EN 50393/DIN EN 60695-2-11 og oppfyller de høyeste krav til elektriske anlegg og tilbyr mekanisk beskyttelse, isolasjon og tetting i en arbeidsoppgave. Installatøren sparer tid og det kreves ingen spesielle installasjonsverktøy. Bruksområde: I lavspent anlegg, i bakken, nedsenket, utendørs, innendørs og i kanaler.
Spesifikasjoner
Modell / utførelse Gel
Halogenfri Nei
Egnet for Andre
Antall ledere 5
Type Gjennomføring
Diameter hovedkabel 12 - 18Millimeter
Gruvedriftskonsesjon Ja
Nominellt ledertverrsnitt kabelforgrening 2.5 - 6Kvadratmillimeter
Nominellt ledertverrsnitt hovedkabel 2.5 - 6Kvadratmillimeter
Forbindelsestilbehør Press / crimp forbindelse

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 plikter Etman å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Ønsker du mer informasjon om hva du kan gjøre selv, se ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap)