Til toppen

Halvor Bakkes' nye hytte!

De fleste kjenner Halvor Bakke som designeren fra TV programmet Eventyrlig oppussing, hvor de forvandler ulike fritidseiendommer til fantastiske ferieperler!

Nå har Halvor bygget seg en helt splitter ny hytte på Turufjell i Flå. 

Som i Eventyrlig oppussing har Halvor også valgt Etman som leverandør på elmateriell og lys. For Halvor var valget enkelt når det kom til valg av brytere og stikkontakter, det ble selvfølgelig DesignX.

 

 

Fra tegning til virkelighet

Hytta Halvor Bakke har bygget heter Nue, og er altså fra hans egen hytteserie Lengt. Nue er en flott fjellhytte med to/tre soverom samt en fleksibel og praktisk hemsløsning. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Nå kan han glede seg over at løsningene han skisserte på papiret fungerer godt i virkeligheten.

– Hyttene mine i Lengt-serien har et flott uteområde under tak. Det er noe av det jeg er aller mest fornøyd med. Jeg virkelig nyter å sitte  der ute i en god stol ved siden av utepeisen. Det er virkelig rekreasjon å høre knitringen fra peisen og samtidig kjenne på den friske fjellufta. Følelsen av å alltid kunne være ute, uavhengig av vær, er helt fantastisk, slår han fast.

Morgenene på hytta er lange og late. Da rusler han rundt i pysj og varme tøfler og koser seg med masse kaffe.

– På hytta slipper jeg alt. Det er et fri-sted for meg, sier Halvor Bakke. En pustepause fra hverdagen

Slike gode pustepauser på hytta er viktig i livene våre mener TV-personligheten. Vi arbeider hardt og har hektiske hverdager. Så når du kommer på hytta vet du at det blir ro. Her et det et annet miljø og en helt annen stemning.

-Den gode følelsen av at du skal på hytta til helga, starter jo egentlig allerede på onsdag ettermiddag. Og den varer helt frem til langt ut på mandagen – selv om du kun har vært der i helga, mener Halvor.

Boligpartner

Det er Boligpartner som leverer hytta og Byggteam på Gol som har satt den opp. Boligpartner har en fantastisk serie med hytter, så sjekk den ut!

Bilder og tekst er hentet fra Boligpartner’s nettside.


Halvor Bakkes hytte blir til

Her kan du se bilder fra byggeprosessen, få idéer og produktinformasjon.

Hytta til Halvor Bakke - Ferdig!

Se det flotte resultatet!