Til toppen

Jullum 6

Kokken Arild Dybvik fra Kristiansund driver en noe annerledes restaurant og matkonsept. Han invititerer deg inn i sitt private hjem til en intim og smakfull gastronomisk opplevelse utenom det vanlige. I Jullumveien 6, derav navnet. 

Etman har fått gleden av å prosjektere og levere materiell til badet i dette hjemmet/restauranten. Badet har to av alt, to dusjer, to toaletter og selvfølgelig to servanter (men kun et badekar). Vi har brukt ETLED Strip til å dele opp rommet på en dekorativ måte. Ledstripene markerer skillet mellom dusjveggen og badekaret, samtidig som den ene ledstripen strekker seg videre ned på veggen imellom de to toalettene. En meget lekker effekt mot de mørke flisene. Dusjnisjen er også belyst med ledstriper.

ETLED Strip kan monteres alene, men kan også legges inn i profiler. Dette anbefales siden det vil forlenge ledstripens levetid. Profilen vil virke som en kjøleribbe for ledstripen. Profilene finnes i sort og hvit, med sort eller hvit diffuser.
ETLED DECO I taket er det brukt doble ETLED Deco downlights-rammer, som vi synes passet mye bedre inn sammen med led belysningen enn vanlige runde downlights.

TILO Den minimalistiske pendel lampen Tilo lyser opp i hjørnet på badet, samtidig som den gir et flott visuelt uttrykk. Den passer perfekt inn med sine rene linjer og moderne design.

DESIGNX Vi topper selvfølgelig stilen med sorte DesignX brytere og stikkontakter. Og godt med lademuligheter er alltid viktig :-)